Meci în CLM Târgoviște: PNL atacă hotărârea adoptată astăzi în ședință extraordinară!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comunicat de presă

Grupul consilierilor locali PNL își manifestă totala dezamăgire față de modul complet netransparent în care astăzi, 29.12.2014, o parte dintre consilierii locali municipali au înțeles să se facă „remarcați”.

Astfel, apreciem că este nedemnă și necolegială convocarea unei ședințe extraordinare a Consiliului Local fără ca zece consilieri locali, aparținând PNL, să fie anunțați. Ni s-a luat, practic, dreptul cu care cetățenii municipiului Târgoviște ne-au investit în 2012, respectiv acela de a decide asupra intereselor comunității. Mai mult decât atât, astăzi s-a (re)discutat o decizie luată absolut legal în ședința ordinară de Consiliu Local a lunii decembrie 2014, respectiv necontestarea unei hotărâri a instanței în privința unui mandat de consilier local municipal.

Nu înțelegem cum, după ce a semnat de legalitate această hotărâre adoptată prin eludarea legii, astăzi, printr-un referat, Secretarul Municipiului a informat deja Instituția Prefectului privind neconvocarea legală a unui număr de zece consilieri locali, iar grupul de consilieri PNL a înaintat prefectului o contestație în acest sens.

Mai trebuie spus, în acest context, că înregistrarea intenției de convocare a ședinței de consiliu s-a făcut în ultima zi lucrătoare a săptămânii trecute, la o oră când nu mai era posibilă, din punct de vedere tehnic, anunțarea consilierilor, dar nici publicarea în presă a anunțului de convocare a ședinței în cauză.

Vom ataca această hotărâre în instanță, solicitându-i, totodată, Prefectului Județului Dâmbovița să exercite controlul de legalitate asupra hotărârii și să ceară Consiliului Local Municipal revocarea acesteia.

Am sperat și sperăm în continuare într-un mod elegant de a face politică și apreciem că este imoral, nedrept și nedemn modul în care consilierii locali PSD au ales să se comporte astăzi.

Grupul de consilieri ai PNL Târgoviște

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.