Mircea Geoană a lansat PSRO Dâmbovița: Vom fi al treilea pol la alegerile viitoare!

geoana - psro (2)

S-a întâmplat astăzi, la Târgoviște, lansarea „la apă”, așa cum însuși președintele partidului s-a exprimat, a PSRO (Partidul Social Românesc) Dâmbovița. După întâlnirea cu activul local, a avut loc o conferință de presă la care au participat Mircea Geoană, liderul național, alături de Cornel Gagionea, președintele Organizației Județene, și echipele lor de coordonare.

Mircea Geoană a vorbit cu optimism despre proiectul său politic, identificând drept spațiu în care partidul să se dezvolte partea stângă a politicii doctrinare autohtone, părăsită, în opinia lui Geoană, de către PSD:

Suntem convinși că și la Dâmbovița, ca și în restul țării, necesitatea apariției unui nou partid pe partea de stânga a eșichierului este o necesitate obiectivă. Sunt absolut convins că de aici și până la anul, la alegerile locale și parlamentare, PSRO va reprezenta al treilea pol de pe scena politică românească.

PSD s-a mutat la dreapta cu toate măsurile pe care le ia. Este, de fapt, o guvernare de dreapta. Toate măsurile de Cod Fiscal și tot ce a făcut PSD pe politică economică, în mare măsură, sunt măsuri în favoarea marelui capital, sunt măsuri de dreapta. (…) PSD-ul lui Ponta a lăsat partea de stânga aproape complet liberă. E un fel de invitație pentru noi să umplem golul lăsat.

Eu sunt extrem de încrezător, și vă spun asta fără niciun fel de auto-amăgire, că suntem pe un drum foarte bun. Vor exista, probabil, și alte formațiuni noi care vor încerca să se afirme. Le urăm foarte mult succes. E nevoie de încercări de reinventare a modului în care partidele funcționează în România. Îndrăznesc să spun, fără falsă modestie, că noi avem poate cel mai complet arsenal de ingrediente constituente: lideri naționali și locali, o anumită identitate, o poziționare ideologică corectă.

Potrivit președintelui PSRO, partidul va merge singur în alegerile locale din 2016 și ținește să fie a treia forță politică la nivel național.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.