Moment de suflet dedicat Zilei Copilului: OFSD Dâmbovița, alături de preșcolarii din Raciu (foto)

foto1

Ziua Copilului, sărbătorită la 1 Iunie, semnifică bucuria și prețuirea pentru unul din cele mai frumoase daruri oferite de Dumnezeu: copiii!

În spiritul acestei sărbători, Organizația de Femei a Partidului Social Democrat (OFSD) Dâmbovița a fost astăzi alături de copiii Grădiniței cu program normal din cadrul Școlii Gimnaziale Raciu, unitate condusă de directorul Ionuț Isari și care are în componență două grupe de preșcolari, coordonate de Ruxandra Mădălina Dragomir și Maria Fidel, în strânsă colaborare cu bibliotecara Georgiana Barbu.

Micuții au pregătit un program de activități dedicate Zilei Copilului, participând la jocuri tematice (Inimioara veselă, Să aducem balonul, La ținta veselă), dansuri și momente muzicale. Într-o astfel de atmosferă, timpul a curs cum nu se poate mai frumos, copiii dăruind un strop din zâmbetul și buna lor dispoziție.

„Eforturile” celor mici au fost răsplătite la final, fiind recompensați cu diplome, jucării și medalii oferite de reprezentantele OFSD Dâmbovița, Claudia Gilia, Oana Vlăducă, Luminița Olaru, Carmen Holban, Doina Boboacă.

OFSD Dâmbovița urează copiilor din întreaga lume să se bucure de viață cu zâmbetul pe buze! LA MULȚI ANI!

                           Organizaţia de Femei a Partidului Social Democrat Dâmboviţa

foto2 foto3 foto5 foto6 foto7

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.