MRU, la Târgoviște, despre unificarea dreptei: E dificil să pui pisicile într-o turmă!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cu cinci zile înainte de alegerile europarlamentare, liderul Forței Civice și cel care deschide lista de candidați a partidului, Mihai Răzvan Ungureanu, a venit astăzi la Târgoviște pentru o întâlnire cu membrii și simpatizanții locali. Sala plină a Hotelului Nova (Cantup) l-a umplut de optimism pe MRU, într-atât încât a dat drumul și câtorva săgeți ascuțite. Ținta o reprezintă gălăgioșii care și-au umplut gura, în ultima perioadă, de „unificarea dreptei”.

Întrebat despre șansele stabilirii unui candidat comun al partidelor de dreapta încă din primul tur al alegerilor prezidențiale, MRU a dat cu vorbe:

Nu știu cum va fi vremea la toamnă. Îmi cereți o speculație meteorologică. Exact așa vă răspund: nu știu. Eu mă străduiesc să fac lucrul acesta, îl spun din 10 decembrie 2012, din vremea când vocile care astăzi spun „Am încercat, am făcut, vrem să unim…”, tăceau mâlc, pentru că aparțineau unor persoane care se ascundeau prin colțuri de frica votului negativ. De altfel, sunt mulți cei care vorbesc astăzi de unitatea dreptei. Nu i-am văzut la mitingurile din vara lui 2012, nu știu unde erau. Erau, probabil, în culisele politicii românești și încercau să-și refacă locul acolo. Nu știu, vom vedea. Mai în glumă, mai în serios, vă spun, însă, că este dificil să pui pisicile într-o turmă.

Declarația lui MRU cadrează perfect cu discursul pe care și președintele PDL, Vasile Blaga, l-a tot repetat în campania asta, cu referire directă la pempista Elena Udrea. Care Udrea, spune iritat Blaga, a stat ascunsă la mitingurile referendumului pentru demiterea lui Băsescu din vara anului 2012 și n-a urcat niciodată pe scenă. Ori afirmațiile lui Mihai Răzvan Ungureanu de astăzi se potrivesc la virgulă cu cele ale lui Blaga.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

#

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.