Municipiul Târgoviște are TOATE unitățile de învățământ, care necesită acest lucru, autorizate pentru securitate la incendiu

Executivul Primăriei Târgoviște a organizat, astăzi, o conferință de presă la Creșa nr. 16 „Bucuruza” din microraionul 6 mers, unitate reabilitată și modernizată recent. Subiectul l-a constituit atingerea unei borne importante din punct de vedere al siguranței copiilor târgovișteni: obținerea autorizațiilor pentru securitatea la incendiu pentru toate unitățile de învățământ din municipiu.

Cristian Stan, primar:

Municipiul Târgoviște înregistrează o performanță deosebită pe o anumită componentă a infrastructurii educaționale, anume: în acest moment, municipiul are toate unitățile de învățământ, care necesită acest lucru, autorizate pentru securitatea la incendiu. Este numai al doilea municipiu reședință de județ din România – mai este și Bistrița – care se poate mândri cu această performanță. Prin urmare, indiferent că discutăm de creșe, grădinițe, școli gimnaziale, licee, colegii, toate aceste unități, care au nevoie de autorizații pentru securitate la incendiu, îndeplinesc această condiție. Numai în ultimii 3 ani au fost obținute 20 de autorizații.

Pentru a înțelege mai corect acest efort, să spunem că, la nivel național, potrivit unei situații IGSU, sunt 1183 de clădiri aparținând unităților de învățământ carer nu au autorizații pentru securitate la incendiu. Peste 600 sunt doar în București.

În acest context, repet, cred că municipiul Târgoviște înregistrează o performanță deosebită. E un moment de satisfacție pentru noi, am avut ceva de muncă, dar suntem în topul național pe această chestiune care nu e deloc simplă și care vizează siguranța copiilor noștri.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.