OFICIAL: Ludovic Orban candidează pentru șefia PNL!

ludovic orban

Co-președintele PNL Dâmbovița, deputatul Ludovic Orban, și-a anunțat astăzi candidatura pentru șefia PNL, după alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României. Orban îl va contracandida pe Teodor Atanasiu, și el deputat și vicepreședinte al partidului.

Zice așa Orban:

Candidez pentru că eu consider că am deplina legitimitate pentru a aspira la această funcţie. (…) Port blazonul PNL cu mândrie şi cu cinste de 25 de ani. La ora actuală sunt susţinut de foarte mulţi membri ai PNL, foarte mulţi membri ai partidului mi-au solicitat să candidez la această funcţie.

Ocuparea funcţiei de preşedinte al PNL de către mine va constitui o garanţie că PNL va rămâne cu adevărat PNL, că va continua să fie partidul Brătienilor, partidul marilor noştri înaintaşi care au avut o mare contribuţie la făurirea României moderne. Consider că reprezint o garanţie pentru faptul că PNL va deveni principalul partener politic care să participe la îndeplinirea obiectivelor programului lui Klaus Iohannis.

Declarațiile au fost consemnate de gandul.info după ce Ludovic Orban a fost ales, tot astăzi, lider al Grupului PNL din Camera Deputaților, cu 43 de voturi. El a câștigat competiția cu Mihai Voicu.

Orban candidează, de fapt, pentru șefia fostului PNL. În caz de succes, va deveni co-președinte (lângă Vasile Blaga) al noului PNL, adică al celui rezultat în urma fuziunii cu PDL.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.