Parlamentarii Ionuț Săvoiu și Leonardo Badea, către PNL Dâmbovița: Nu boicotați proiectele județului!

leonardo badea - ionut savoiu

Apel catre Liberali: Nu boicotați proiectele județului Dâmbovița!

Am aflat zilele acestea ca PNL Dambovița a anunțat  un boicot care vizează orice acțiune a Președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Tuțuianu.

Nu credem ca printr-o astfel de atitudine gregară putem sa recuperăm decalajul de dezvoltare existent intre județul nostru si cele învecinate.

Acum la sfârșit de an,  este necesară implicarea tuturor factorilor politici pentru susținerea proiectelor prioritare de dezvoltare a județului si a bugetului pe 2016.

În Dâmbovița avem nevoie mai mult decât oricand de o schimbare de atitudine, o privire spre viitor și existența unui acord comun care sa urmărească  identificarea si prioritizarea rezolvării principalelor probleme  din județ. Această abordare nouă trebuie sa aiba ca principale obiective stimularea investițiilor care sa genereze creștere economică și care sa conducă la existența mai multor locuri de munca in sectoare competitive dezvoltate durabil.

Dorim sa subliniem faptul ca întotdeauna am insistat pentru dialog civilizat, spirit de colaborare si dezbatere de idei între diversele curente si forțe politice ca elemente esențiale  în rezolvarea  problemelor  prioritare ale comunitaților noastre atât la nivel local cât și județean.

Facem și pe aceasta cale un apel la dialog, solidaritate de proiect pentru județul nostru, înțelegere și respect!

Senator                                                                                                     Deputat

Leonardo Badea                                                                                      Ionuţ Sǎvoiu

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.