Paul Briceag, candidat la Primăria Târgoviște: Consider că Mișcarea Populară are aproape 15% în municipiu!

paul briceag -adrian radulescu

Candidatul Mișcării Populare pentru Primăria municipiului Târgoviște, Paul Briceag,vorbește despre competiția în care a intrat și despre șansele pe care mizează. Până la scrutinul din iunie, candidatul partidului lui Traian Băsescu speră să ajungă la un procent care să-i ofere speranțe de câștig. Deocamdată, Briceag a adunat, a calculat și a ajuns la concluzii optimiste în privința scorului de moment:

Eu consider că, la momentul actual, Mișcarea Populară are, în municipiul Târgoviște, un procent care se apropie de 15%. Și am să vă spun argumentul meu. La alegerile europarlamentare și alegerile prezidențiale, când partidul, organizația municipală și chiar organizația județeană abia era constituite, s-a obținut, pe brandul partidului, efectiv, un procent de 9,8, respectiv 9,6%. Atunci, la nivel național, partidul avea 4-5%.

Sondajele actuale arată că Mișcarea Populară are în jur de 8 procente și voi afirma în cunoștință de cauză că această creștere vine din mediul urban, pentru că, atât noi, ca partid, cât și președintele Traian Băsescu, suntem, ca să spun așa, mai mult doriți în zona urbană. Și de aici procentul de 4% creștere, în cea mai mare parte vine din zona urbană. Cred că undeva la 13-14% avem, la momentul ăsta, în municipiul Târgoviște, cu tendință de creștere.

Paul Briceag spune că nu va derula o campanie de atac la contracandidați.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. nu va derula o campanie de atac la contracandidați?
    dacă așa și va acționa, pa!
    îl va beli Băsescu ca pe un berbec. 😀 )))))

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.