Pelerinaj de aleși locali la PSD Dâmbovița după adoptarea ordonanței lui Dragnea

psd banner

Se întâmplă zilele astea ca zeci de aleși locali să facă potecă bătătorită către sediul PSD Dâmbovița. Densitatea a apărut după publicarea în Monitorul Oficial a Ordonanței de Urgență pentru reglementarea unor măsuri privind administrația publică locală. E acea ordonanță care oferă aleșilor locali un termen de 45 de zile la dispoziție în care își pot schimba partidul fără să-și piardă mandatul.

Posibilitatea deschisă pare a fi fost așteptată cu inima la gură de mai mulți primari, viceprimari și consilieri locali. Surse oficiale afirmă că se așteaptă ca sediul din centrul municipiului Târgoviște să devină din ce în ce mai aglomerat în perioada următoare cu doritorii de adeziune. Ceea ce nu-i puțin lucru, la cât de mare-i sediul. Vom avea multe nume și prenume de „noi membri PSD”, perioada de mercato fiind abia la început.

Președintele social-democraților dâmbovițeni, Adrian Țuțuianu, a declarat în mai multe rânduri că ușa organizației e deschisă pentru toată lumea, fiind poftiți înăuntru cei care vor să pună umărul la proiectul PSD pentru următorii ani politici, proiect care începe numai bine cu un examen decisiv pentru noii veniți: alegerile prezidențiale.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. Ion Irimia says:

    Cand va veni Volintiru, pe care post tv se va transmite in direct ?

  2. ma regasesc in doctrina lui tariceanu

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.