Performanță absolută: Târgoviște, finanțări aprobate pe POR mai mari decât toate celelalte reședințe din regiune la un loc!

Municipiul Târgoviște bifează o performanță absolut remarcabilă din perspectiva atragerii de bani europeni. Cu 6 luni înainte de finalizarea Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020, capitala județului Dâmbovița are contracte cu finanțare aprobată mai mare decât a tuturor celorlalte 6 municipii-reședință din regiunea Sud-Muntenia: Ploiești, Pitești, Giurgiu, Slobozia, Alexandria, Călărași. Sunt cifre oficiale ale ADR Sud-Muntenia, care fac incontestabil acest succes.

Declarații Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște:

Prieteni, asta chiar este o știre de care să fim mândri, ca și comunitate:

Potrivit cifrelor ADR Sud-Muntenia, cu 6 luni înainte de finalizarea Programului Operațional Regional, care reprezintă principalul vehicul european de finanțare, municipiul Târgoviște se află pe un extraordinar loc 1 în regiune ca sume de bani aprobate pentru finanțare. APROBATE PENTRU FINANȚARE!

Și acum, știrea și mai mare: Suntem pe primul loc, cu o valoare totală de sume avizate pentru finanțare MAI MARE DECÂT A TUTUROR CELORLALTE 6 MUNICIPII – REȘEDINȚĂ DIN REGIUNE, LA UN LOC!

Pe cifre: din 376,6 milioane lei aprobate până astăzi, Târgoviștea are 212,2 milioane. Repet, pentru că mi se pare absolut incredibil și vreau să fim conștienți de această situație: avem cu aproape 50 de milioane lei mai mult decât au împreună toate celelalte capitale din regiunea Sud-Muntenia.

Poate că unora le este greu să creadă (deși sunt cifre oficiale), poate că și noi ne-am „speriat” când am calculat, poate că…poate că… Dar, la final, rămâne amprenta că toată munca și toate energiile și toate ambițiile noastre au rezultate. E doar o imagine de parcurs a ceea ce facem, în fiecare zi, în orașul nostru. Vă mulțumesc!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.