PNL va avea candidat propriu la alegerile anticipate pentru Primăria Târgoviște. Declarații Ludovic Orban

pmtgv

Se întâmplă ca, odată încheiate alegerile prezidențiale, anul 2015 să debuteze tot în foc electoral la Dâmbovița. În centrul atenției, se detașează alegerile parțiale anticipate pentru Primăria municipiului Târgoviște.

Avem un candidat anunțat, pe fostul primar, Gabriel Boriga, cel care a declarat că va intra independent în cursa pentru încheierea mandatului.

La PSD, din mulți câți îți doreau, puțini se mai înghesuie să-și pretindă candidatura și decizia e mai deschisă ca oricând.

PNL se pronunță astăzi foarte clar într-o privință: anume că va avea propriul candidat, cu statut de membru, carnet și insignă. A făcut această precizare Ludovic Orban, co-președinte PNL Dâmbovița, care vorbește și despre mecanismul stabilirii candidatului (sondaj, ianuarie, etc):

Discuții neoficiale s-au purtat. Discuții oficiale nu s-au purtat. Din discuțiile pe care le-am avut la nivel central. dar și aici, la nivel județean, în mod evident, primul și cel mai important lucru este să avem o fotografie la zi a opțiunilor populației în momentul de față. Vom efectua, probabil după data de 1 ianuarie, un sondaj în Târgoviște, cu o casă de sondare, și, în funcție de asta, vom evalua situația și vom vedea care este cea mai potrivită formulă.

Cu siguranță PNL va avea un candidat PNL la Primăria Târgoviște.

N-am decis, încă, cine sunt oamenii care vor fi incluși în sondaj. Nu pot să mă apuc eu acum să spun că-l includ pe domnul Iancu Caracota, pe domnul Marin Antonescu sau pe domnul Dragoș Paraschiv sau pe oricine altcineva.

Să mai zicem, pentru frumusețea tabloului electoral din primăvară, că parțialele pentru Primăria Târgoviște vin la pachet cu cele pentru Colegiul de Senat nr 2 Târgoviște – Moreni, „eliberat” de liberalul Sorin Roșca-Stănescu.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. De toata jena. Antonescu???????????????? Scarba, scarba si iar scarba.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.