Ponta, despre stilul lui Dragnea de a conduce PSD: Omoară-i pe toți, rămâi cu slugi și analfabeți! Dna Plumb e o categorie specială

Președintele PRO ROMÂNIA, Victor Ponta, a venit astăzi la Târgoviște, pentru o întâlnire cu activiști și simpatizanți din județul Dâmbovița. Evenimentul a avut loc la Casa Tineretului din municipiu, fiind prezenți peste 600 de dâmbovițeni (vezi aici foto).

Așa cum era de așteptat, Ponta a dat din toate părțile în Liviu Dragnea și cei din jurul său. Întrebat, la conferința de presă, despre liderii PSD care sunt sacrificați pe măsură ce devin foarte vizibili, președintele PRO ROMÂNIA a declarat:

Uitați-vă pe sondaje și, dacă cineva ajunge mai popular decât Dragnea, care are 7-8%, ceva de genul ăsta, veți ști că el e următorul pe listă care va fi „omorât”. Pe Firea de ce credeți c-a „omorât-o”? Că era mai populară decât Dragnea. Cu mine de ce-a început războiul, că n-aveam nicio treabă în 2016, ba chiar am făcut campanie?! E un stil de a conduce, Stalin cred că l-a brevetat: omoară-i din jurul tău pe toți cei care pot să iasă-n față și rămâi cu slugi și cu analfabeți, că ăia nu pot să-ți ia locul. Dar asta duce la dezastru și asta se simte și la Parlament, se simte și la Guvern.

Despre Rovana Plumb, președinte PSD Dâmbovița, și ea foarte apropiată de Liviu Dragnea, Victor Ponta a afirmat:

Dna Plumb e o categorie specială, este un om care-și urmărește foarte bine interesul și care întotdeauna este apropiată de președintele partidului, indiferent cine este acel președinte. Când nu va mai fi dl Dragnea, va fi apropiata de viitorul președinte.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.