Președintele CJ Dâmbovița a mers în zona montană lovită de viituri / primele concluzii și măsuri

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, transmite primele concluzii și măsuri dispuse după vizita pe care a făcut-o în zona montană a județului, puternic afectată după viitura de azi-noapte:
Nordul județului nostru a fost afectat, noaptea trecută, de o furtună violentă, care a creat pagube însemnate! Am fost personal în munte pentru a vedea care este situația și pentru a găsi cele mai bune soluții.
.
Pot să vă spun, după o analiză chiar la fața locului, că aproximativ 200 de metri din DJ714, la intrarea în Cheile Tătarului, au fost distruși de ploile puternice din cursul nopții trecute. Accesul către zona Platoul Padina se va face pe varianta asfaltată de pe marginea Lacului Bolboci. Drept urmare, drumul va fi închis până la refacerea porțiunii afectate. În acest sens, la Cabana Bolboci, dar și la intrarea pe drumul dinspre Peștera spre Cheile Tătarului, vor fi montate indicatoare care vor anunța acest lucru.
.
În ceea ce privește turiștii aflați acum în munte, aceștia sunt în deplină siguranță. A fost găsită și ruta pe care pot merge spre casă.
.
Vă asigur că vom reface drumul în cel mai scurt timp, astfel încât zona montană să fie accesibilă pe toate rutele existente. În acest sens, am convocat, pentru această după-amiază, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița. Vă voi ține la curent cu ceea ce se întâmplă în munte!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.