Președintele CJ Dâmbovița îl desființează pe Cîțu / Și-a plătit nota de plată pentru congresul PNL din bani publici (declarații)

Președintele PSD și CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, îl desființează pe Prim-ministrul Florin Cîțu după alocarea miliardului de lei din Fondul de rezervă către primăriile din țară, cvasitotalitatea banilor mergând către edilii Partidului Național Liberal. Într-o conferință de presă la sediul central al PSD, alături de președintele Marcel Ciolacu și de primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, Ștefan îl acuză pe premierul de jaf din bani publici:

„Domnul Cîțu și-a plătit nota de plată pentru congresul PNL din bani publici. Am auzit în ultimul timp foarte multe speculații de blat, dar domnul Cîțu a demonstrat că este un jaf din bani publici, făcut de domnul Cîțu și de PNL. Este de un cinism fără margini ce face în acest moment acest guvern demis. Este pur și simplu o bătaie de joc la adresa sutelor de mii de copii, de pensionari, persoanelor cu dificultăți, dar mai mult, proiectelor aflate în derulare în toate comunitățile din România. Creșterea explozivă a prețurilor la gaze și la energie electrică ne-a adus în această stare în care nu vor mai fi bani pentru a funcționa spitalele din România pe care le administrăm noi, cei din comunitățile locale, și nu în ultimul rând pentru plata serviciilor sociale și pentru cei care au nevoie de bani din partea Guvernului Cîțu”, a precizat președintele CJ Dâmbovița.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.