Președintele CJD, bilanț la jumătate de mandat

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prezentat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, bilanțul primilor doi ani de mandat, alături de echipa de conducere care-l completează, cei doi vicepreședinți (Luciana Cristea și Antonel Jîjîie), administratorul public (Cristian Avanu) și secretarul județului (Dan Popa).

Vom relua, pe domenii separate, bilanțul lui Corneliu Ștefan, care spune că și-a atins atins aproape toate țintele propuse. În sinteză, declarația președintelui despre tabloul general al acestei primei jumătăți de mandat:

Alături de 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚, am reușit să 𝐝𝐞𝐛𝐥𝐨𝐜𝐚̆𝐦 investiții deosebit de importante pentru dâmbovițeni, dar să și 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚̆𝐦 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐞 de finanțare pentru alte obiective de interes județean.

Așa cum spuneam la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, vreau ca 𝐬𝐜𝐡𝐢𝐦𝐛𝐚𝐫𝐞𝐚 în bine să fie resimițită de 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐞𝐚𝐧. Acest lucru se poate face doar prin găsirea unor soluții care să țină cont de realitatea prezentului, dar care să și răspundă tuturor nevoilor viitoare.
.
Am cerut și voi cere colegilor mei, primarilor, consilierilor județeni, locali, și nu în ultimul rând parlamentarilor dâmbovițeni, să păstreze ritmul impus încă de acum doi ani pentru că rezultatele încep să se vadă în sumele atrase și lucrările demarate în județul Dâmbovița.
.
𝑃𝑟𝑜𝑚𝑖𝑡𝑒𝑎𝑚 𝑑𝑎̂𝑚𝑏𝑜𝑣𝑖𝑡̦𝑒𝑛𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑐𝑎̆ 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡̦𝑢𝑙 𝑛𝑜𝑠𝑡𝑟𝑢 𝑣𝑎 𝑓𝑖 𝑚𝑜𝑡𝑜𝑟𝑢𝑙 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒𝑖 𝑟𝑒𝑔𝑖𝑢𝑛𝑖. 𝑆̦𝑖 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑢 𝑠𝑒 𝑖̂𝑛𝑡𝑎̂𝑚𝑝𝑙𝑎̆!
.
Suntem pe 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐥𝐨𝐜 din Regiunea Sud Muntenia la fondurile europene atrase, avem cel mai mare proiect din regiune pentru infrastructura rutieră, dar și cel mai mare proiect din țară cu finanțare europeană.
.
Creăm toate premisele dezvoltării centrelor urbane prin realizarea 𝐢𝐧𝐞𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐚𝐥𝐞 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐌𝐨𝐫𝐞𝐧𝐢, 𝐝𝐚𝐫 𝐬̦𝐢 𝐚𝐥𝐞 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐏𝐮𝐜𝐢𝐨𝐚𝐬𝐚, 𝐅𝐢𝐞𝐧𝐢 𝐬̦𝐢 𝐆𝐚̆𝐞𝐬̦𝐭𝐢. Am 𝐝𝐞𝐛𝐥𝐨𝐜𝐚𝐭 proiecte istorice așteptate de un județ întreg: 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐥𝐚̆𝐫𝐠𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐚 𝟒 𝐛𝐞𝐧𝐳𝐢 𝐚 𝐃𝐍𝟕 𝐁𝐚̂𝐥𝐝𝐚𝐧𝐚 – 𝐓𝐢𝐭𝐮 𝐬̦𝐢 𝐚 𝐃𝐍𝟕𝟏 𝐁𝐚̂𝐥𝐝𝐚𝐧𝐚-𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞.
.
𝐒𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐝𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐮𝐧𝐚 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐨𝐫𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐥𝐞 𝐦𝐞𝐥𝐞! Se lucrează intens la extinderea și dotarea Unității de Primiri Urgențe, la construirea unui corp nou al Ambulatoriului de Specialitate și la Secția de Cardiologie.
.
𝐌𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧𝐯𝐚̆𝐭̦𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐬𝐮𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐫 𝐝𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐞𝐚𝐧 sunt partenerii noștri în luarea celor mai bune decizii, iar 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐠𝐨𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐮𝐫𝐢𝐬𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐞𝐚𝐧, precum și investițiile de sute de milioane de lei în 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐢̂𝐧𝐜𝐨𝐧𝐣𝐮𝐫𝐚̆𝐭𝐨𝐫 au fost promisiuni făcute și onorate.
Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.