Preşedintele CJD, întâlnire cu primarii şi constructorii. Nemulţumirea lui Adrian Ţuţuianu faţă de ritmul unor lucrări pe OUG 28!

DSC_0002

Astăzi, 5 iulie 2016, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Adrian Țuțuianu, s-a întâlnit, la sediul instituției, cu primarii localităților dâmbovițene și constructorii care au contracte de lucrări pentru obiective de investiții cu finanțare prin OUG 28/2013 și bugetele locale (inclusiv asocieri).

La întâlnirea de lucru au fost prezenți vicepreședinții CJD, Alexandru Oprea și Corneliu Ștefan, directorul general al Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, și directorul adjunct al Direcției Generale Infrastructură Locală, Elena Nițescu.

În cadrul ședinței au fost analizate stadiile fizice ale tuturor lucrărilor în curs și, totodată, au fost stabilite unele măsuri în vederea inițierii lucrărilor și serviciilor la noile obiective de investiții.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu ritmul lent în care se derulează anumite lucrări, acest fapt determinând și o absorbție scăzută a fondurilor alocate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), conform OUG 28/2013.

Șeful administrației județene a solicitat o mobilizare corespunzătoare a constructorilor în vederea urgentării finalizării lucrărilor și decontării acestora.

De asemenea, Adrian Țuțuianu, președintele CJD, a făcut apel către constructorii implicați să respecte prevederile contractuale și documentațiile tehnice și economice în vederea executării unor lucrări de calitate.

Precizăm că, în ceea ce privește lucrările noi, finanțate recent de către MDRAP, au fost aprobate 19 solicitări de obiective pentru includere în PNDL (drumuri județene, drumuri locale, instituții publice, apă, canalizare, unități de învățământ).

Biroul de presă al Consiliului Județean Dâmbovița

DSC_0008 DSC_0011

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.