Președintele PC Dâmbovița anunță candidatura pe liste separate în 2016 >> După prezidențiale, o să ne detașăm puțin!

Georgica-dumitru

Președintele PC Dâmbovița, deputatul Georgică Dumitru, a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre rezultatele europarlamentarelor și contribuția Partidului Conservator în ecuația succesului de la nivel județean. Zice Dumitru:

Iată că și după alegerile din 25 mai există viață și rezultatele care sunt, în special pe județul Dâmbovița, ne dau speranțe că lucrurile merg în sensul pozitiv. Aș dori să menționez faptul că în Alianță s-a dat dovadă de unitate. Partidul Conservator a fost implicat în această campanie electorală, chiar dacă unii au încercat să bage bățul prin gard, și observ că și în continuare vor să facă acest lucru pentru a aduce disensiuni în alianță.

Pentru colegii mei din Organizația Județeană cred că a fost un exercițiu foarte bun, mai ales pentru cei care fac pentru prima oară politică. Vrem, în continuare, să consolidăm organizațiile noastre și acest tip de exercițiu este cel mai bun pentru a vedea care sunt soluțiile cele mai bune în teritoriu. (…) Partidul Conservator, cred eu că în aceste alegeri și-a făcut datoria.

Mai departe, spune Georgică Dumitru că PC va deveni mai vizibil și se va identifica mai apăsat pe scena publică după alegerile prezidențiale din toamnă (acum fiind, cumva, eclipsat de uriașul PSD din alianță). Gestul vine să susțină candidatura separată a conservatorilor la localele din 2016:

E-adevărat, fratele mai mare știți că ia mai toate jucăriile, dar cred că, după prezidențiale, o să ne detășăm puțin și vom căuta să ne identificăm. Vom candida pe liste separate în 2016. La locale vorbesc.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. Alin Marina says:

    V-as povesti eu multe despre activitatea conservatorilor, din campania tocmai incheiata, insa ati prezentat si dumneavoastra pana acum cateva detalii despre… Cred ca domnul deputat este victima subalternilor dumnealui, fiind pacalit de oarece vorbe mieroase si juraminte cu privire la intensa implicare in campanie, cand de fapt, eu nu am vazut „picior” de conservator in luna care a trecut. Sa le uram succes conservatorilor pentru 2016… Desi eu cred ca prin aceasta declaratie, dl deputat Dumitru si-a anuntat de fapt retragerea din politica. 🙂

  2. Pingback: Închipuiri sau realitate? Președintele PC Târgoviște își compară organizația cu cea a PMP, care a obținut 9,78% în municipiu!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.