Președintele PDL Dâmbovița, după votul de ieri: Analiză pe fiecare organizație și măsuri de reconstrucție!

iulian vladu

Animat și el de un scor (14,1) peste media națională (12,2), președintele PDL Dâmbovița, Iulian Vladu, iese cu primele declarații după alegerile europarlamentare de ieri. În esență, mesajul vorbește despre continuarea eforturilor pentru capacitarea dâmbovițenilor lângă PDL, condamnă modul în care s-a petrecut mobilizarea electoratului la alegeri și anunță măsuri de consolidare și reorganizare a filialelor:

În ciuda trădărilor, diversiunilor și atacurilor la care a fost supus în ultima perioadă, Partidul Democrat Liberal a reușit să se claseze pe locul al doilea în preferințele electoratului dâmbovițean și pe primul loc între partidele de dreapta. Îi asigurăm pe membrii și simpatizanții noștri că vom continua să ne batem pentru dreptul de a trăi într-un județ în care să fie realizate investiții pentru oameni, în care tinerii să-și poată găsi un loc de muncă și în care instituțiile să nu mai fie folosite pe post de arme politice. Ieri, în ziua scrutinului, am asistat la o adevărată desfășurare de forțe, în care au fost angrenate toate structurile bugetare și toate resursele publice. Este anormal ca în anul 2014 electoratul să fie scos la vot prin amenințări și presiuni din partea unor personaje plătite din bani publici.

 Totodată, vom face o analiză foarte serioasă asupra activităţii fiecărei organizaţii, urmând să luăm măsurile care se impun pentru a reconstrui, în Dâmboviţa, un partid puternic. Dâmboviţenii au nevoie de un PDL performant, întrucât s-a dovedit că stânga reprezintă o ofertă falimentară şi dezastruoasă – din punct de vedere investiţii şi proiecte – pentru judeţ.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.