Președintele PDL Dâmbovița salută alegerea lui Prisăcaru ca primar-interimar la Târgoviște

iulian vladu

Preluarea atribuțiilor de primar de către vicele Ciprian Prisăcaru (PDL) permite ieșirea cu fața la public a președintelui PDL Dâmbovița, Iulian Vladu. Acesta salută decizia adoptată de majoritatea PSD – PC – PDL din Consiliul Local Municipal și îl acoperă de laude pe Prisăcaru:

Este o dovadă de responsabilitate politică faptul că nu s-a prelungit criza de la Târgovişte. Avem nevoie de o administraţie care să aibă stabilitate, continuitate şi linişte, pentru că drumul către modernizarea Târgoviştei este abia la jumătate, iar proiectele începute trebuie să meargă mai departe. Viceprimarul Ciprian Prisăcaru a fost nu numai alegerea firească a colegilor săi, dar şi soluţia de care are nevoie Târgoviştea, pentru că are experienţa şi energia necesare să asigure un mandat interimar conform aşteptărilor funcţiei.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. enache lucian says:

    Daca alianta de dreapta va functiona la fel de bine, la toate nivelele, cum functioneaza la Targoviste sau la Judet vom ramane in opozitie pana in 2020.Sau poate dumneavoastra PDL -ul nu sunteti in opozitie dar nu si-au dat seama prostii astia de liberali.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.