Președintele PNL Dâmbovița, replică la atacul dur al lui Liviu Dragnea

ludovic orban

S-a întâmplat astăzi, la Târgoviște. Vicepremierul și președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a răspuns declarațiilor lui Ludovic Orban, președinte interimar al PNL Dâmbovița, cum că Ponta ar fi ofițerul acoperit, la modul: Eu, în general, mă feresc să comentez afirmațiiloe oricărui nebun… (citiți AICI declarația completă).

A sărit înapoi și Ludovic Orban. Potrivit stiripesurse.ro, acesta îl arată în continuare pe Victor Ponta cu degetul în poveste lui Traian Băsescu privind ofițerul acoperit dintre candidații la președinție:

Declaraţiile calomnioase şi suburbane îl descalifică. Aceste jigniri proferate sunt cu atât mai grave cu cât Dragnea este vicepremier în Guvernul României şi preşedintele executiv al PSD.

Solicit PSD să se delimiteze de acest tip de a face politică care nu are nici un fel de legătură cu democraţia, cu civilizaţia şi cu bunul simţ.

Îmi menţin afirmaţia conform căreia, dacă există un ofiţer acoperit printre candidaţi, acesta este Victor Ponta. Ştiu că declaraţiile mele supără şi că, în general, adevărul supără, dar, oricât de supărat ar fi Liviu Dragnea pe aceste declaraţii ale mele, nu are dreptul să folosească un limbaj suburban şi să mă calomnieze.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.