Președintele PNL Dâmbovița: Sunt convins că Statul Paralel există. Există abuzuri în România!

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran (foto centru), face astăzi o declarație tare, care poate părea surprinzătoare față de linia partidului. În vreme ce liderii centrali se înghesuie în a lua apărarea procurorilor și, în general, a unui sistem de justiție alterat în profunzime, președintele de la Dâmbovița (și vicepreședinte la nivel național) spune că Statul Paralel există, cu toate ramificațiile sale nocive:

Da, există abuzuri. Am fost ofițer activ și știu foarte bine ce înseamnă Sistemul. Există abuzuri în România. Și acuma există abuzuri, și acum sunt folosite anumite organisme ale statului pentru anumite interese.

Ce mă deranjează: văd oameni ca Dragnea, Tăriceanu și alții care au folosit acest sistem și acum, când a ajuns Sistemul la ei sunt foarte deranjați.

Sunt convins că acest Stat Paralel există. Acum, într-adevăr, este estompată activitatea Statului Paralel pentru că s-au mai speriat. Dar știut că existau, inclusiv referitor la oamenii de afaceri, anumite liste, cine trebuie să fie controlat, cine trebuie să fie „omorât”, cine nu. 

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.