Președintele PSD Dâmbovița, despre informația privind negocierile cu PNL pentru alianță înainte de alegeri

PSD Dâmbovița a organizat, astăzi, după o lungă perioadă de pauză, o conferință de presă la sediul organizației din municipiul Târgoviște. Președintele Corneliu Ștefan, asistat de secretarul executiv – Cristian Stan, prefectul Claudia Gilia, parlamentarii Carmen Holban, Radu Popa, Marian Țachianu și secretarul de stat – Ionuț Săvoiu, a prezentat un fel de raport de activitate sintetic al tuturor proiectelor majore aflate în implementare, în diferite stadii, la nivelul județului, pe toate programele de finanțare, europeană sau guvernamentală. Este, în opinia sa, amprenta pe care PSD și-a pus-o asupra comunităților din Dâmbovița și atuul politic principal în competițiile electorale de anul viitor.

Suntem pregătiți pentru campanie. Așa cum am prezentat, avem foarte multe proiecte pe care ni le-am asumat, proiecte fără precedent, care poartă amprenta PSD; nu cred că poate să iasă altcineva și să comunice pe aceste proiecte. (…) Am anunțat, în interiorul organizației, că a început campania pentru anul 2024. Avem 5 rânduri de alegeri, europarlamentare, locale, parlamentare și două tururi de prezidențiale. De săptămâna aceasta, vom avea discuții cu toate birourilor organizațiilor locale. Vom începe chiar mâine, cu Găești, joi – Moreni, vineri – Titu, sâmbătă – Pucioasa și Fieni, urmând, de săptămâna viitoare, celelalte localități.

Președintele social-democraților dâmbovițeni spune că nu există discuții despre constituirea unei alianțe PSD – PNL care să meargă împreună în alegeri, cu obiectivul de a le câștiga în mod categoric pe toate. Ștefan e adeptul ideii ca fiecare partid să intre pe propriile picioare în competiție și doar apoi, în funcție de rezultate, să se vorbească despre alianțe:

Nu sunt astfel de discuții. Pe noi ne interesează foarte mult ceea ce se întâmplă în PSD. La alegerile locale și europarlamentare vom merge singuri și ne interesează foarte mult ce vom câștiga noi, ca organizație, la nivel național. Deci, Partidul Social Democrat nu va face nicio alianță, în acest moment, cu vreun partid politic. Eu cred că este normal să meargă fiecare pe sigla lui și, în urma alegerilor, în funcție de numărul de parlamentari pe care-l va obține fiecare partid, atunci vom stabili și alianța politică viitoare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.