Prima conferință de alegeri ALDE Dâmbovița. Obiectivul asumat în fața lui Călin Popescu Tăriceanu

alde dambovita (1)

În această seară a avut loc, la Clubul Studenților din municipiul Târgoviște, prima Conferință Județeană de Alegeri a ALDE Dâmbovița. Singurul candidat și, ca atare, președinte al organizației după această conferință, este Ionel Petre, cel care a asigurat și până acum conducerea interimară.

La eveniment a fost prezentă o delegație numeroasă de lideri naționali ALDE în frunte cu președintele formațiunii și președinte al Senatului României – Călin Popescu Tăriceanu. Alături de el, printre alții, secretarul general – Daniel Chițoiu, europarlamentarul Norica Nicolai, fostul ministru – Andrei Gerea.

La conferința liberalilor au venit și aliații de guvernare – liderii PSD Dâmbovița: Adrian Țuțuianu – vicepreședinte PSD și vicepreședinte al Senatului, Daniel Comănescu – președinte CJ Dâmbovița și Cristian Stan – primar al municipiului Târgoviște.

Potrivit președintelui nou-ales, Ionel Petre, obiectivul extrem de ambițios pentru viitoarele scrutine este aducerea ALDE Dâmbovița în topul primelor 10 organizații din țară:

Fără falsă modestie, am dovedit că și noi, cei de la Dâmbovița, putem să generăm o schimbare reală. Cred că sunt în asentimentul colegilor mei când spun că nu este o utopie să-mi propun ca ALDE Dâmbovița, în anul 2019, să intre în topul primelor 10 județe la nivel național în privința rezultatelor. Mai spun că, la alegeri, în 2020, vreau să mă bat pentru podiumul ALDE la nivel regional.

Onoare muncii!

alde dambovita (2)ionel petre alde alde dambovita (3) alde dambovita (4) alde dambovita (5) alde dambovita (6)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.