Primăria Târgoviște a determinat Kaufland să înlăture gardurile de sârmă care separau accesul persoanelor (detalii)

E, deja, virală stupefacția pe care lanțul de supermarketuri Kaufland a reușit să o provoace în ultimele zile prin amplasarea în locații a unor garduri de sârmă, care să separe accesul persoanelor cu/fără certificat verde la magazinele partenere din incintă. S-a întâmplat și la Târgoviște, dar măsura, descrisă de cvasitotalitatea comentariilor ca fiind ofensatoare, prostească sau dezgustătoare, a fost anulată de un control al Primăriei.

Într-un mesaj, primarul Cristian Stan spune că a dispus efectuarea acestui control pentru a verifica legalitatea amplasării acelor garduri, dincolo de imperativul respectării unui act normativ de către comerciant.

Cristian Stan:

Cunoașteți, deja, opiniile mele și premisele din dreptul cărora vorbesc despre vaccinare.
Ei bine, ca persoană vaccinată și înțelegând deplin responsabilitatea față de semeni în contextul pandemic, sunt revoltat de amplasarea unor garduri metalice în incinta supermaketurilor K, care separă intrarea pentru vaccinați și nevaccinați și creează adevărate culoare în interiorul magazinului. Asta nu are nicio legătură cu prevenția. Să-i separi pe oameni cu garduri de sârmă de 2 metri înălțime e un gest ofensator, umilitor și discriminatoriu. Asta nu e responsabilitate, e abuz.
.
În acest context, am dispus efectuarea unui control pentru a verifica legalitatea amplasării acelor garduri, raportat la disciplina în construcții, dar și la regulile privind securitatea la incendiu. În urma acestor acțiuni, supermarketul a început demontarea gardurilor!
Înteleg imperativul respectării unui act normativ, dar nu poți asigura respectarea unei legi prin încălcarea alteia, fără a mai aduce în discuție modul de-a dreptul degradant în care s-a procedat!
Onoare muncii!
.

Gardurile au fost îndepărtate după controlul Primăriei

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Catalin Brojbeanu says:

    Cu respect. Un primar de nota 10.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.