Primăria Titu: Concurs pentru director executiv în cadrul Direcției Administrație Publică Locală!

primaria-titu

Primăria orașului Titu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice vacante de conducere pe perioadă nedeterminată de director executiv în cadrul Direcției Administrație Publică Locală din cadrul aparatului de specialitate al primarului.

Candidații trebuie să îndeplinească toate condițiile generale menționate în art. 54 din Legea 188/1999. Condiții specifice pentru ocuparea funcției de director executiv:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență
  • vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției-minim 3 ani.

Concursul se organizează la sediul Primăriei orașului Titu, județul Dâmbovița, în data de 05.11.2015, ora 10:00-proba scrisă. Interviul va avea loc în data de 09.11.2015, ora 13:00.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul Primăriei orașului Titu, județul Dâmbovița. Dosarul trebuie să conțină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 49 din HG nr. 611/2008, modificată și completată de HG nr. 1173/2008.

Condițiile de participare la concurs și bibliografia se afișează la sediul și pe site-ul Primăriei orașului Titu, www.primariatitu.ro. Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei orașului Titu, Compartimentul Resurse Umane și la numărul de telefon 0245 651095, int. 17.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.