Primarul de la Pietroșița: PNL împarte pungi cu alimente. NU așa se poate câștiga Primăria!

ion dicu pietrosita

Primarul comunei Pietroșița, Ion Leonard Dicu, a vorbit astăzi, la sediul Partidului Social Democrat, despre încercările PNL de a strânge capital electoral în perspectiva alegerilor locale din iunie. Ultima de felul ăsta s-a consumat la sfârșitul săptămânii trecute, sâmbătă și duminică, prin împărțirea de către liderii locali ai liberalilor de pungi cu alimente din casă în casă. Spune primarul de la Pietroșița:

Văd că n-au înțeles nimic din cum se face politică, din cum se face campanie electorală și au aceeași meteahnă. Evident că este un semnal și eu sper să se oprească aici, pentru că nu așa se poate câștiga Primăria Pietroșița! Vă spun că voi depune și o plângere la Poliție și vom fi foarte vigilenți.

Au crezut și cred că prin asta se poate cuceri o primărie, că vor face oamenii să voteze. Probabil că au început cu Pietroșița și vor continua și în alte părți. Personal, împreună cu dl viceprimar, i-am urmărit și sunt liderii locali ai PNL cei care au împărțit. Știu și mașina cu care s-au transportat alimentele, mai ales seara.

PNL-ișii identificați de primar ca fiind cei ce-au împărțit pungile sunt Dumitrache Dorel, Bălan Cristian, Mircescu Robert, alimentele fiind cărate din curtea copreședintelui PNL Pietroșița, Tăbârcă Elena.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. anonimul tineretului says:

    Nu sunem in campanie , domnule primar ! Oamenii au voie sa facă un bine , nu am auzit niciunde pe nimeni sa spună ” am primit alimente ca sa votez PNL ” ! Oamenii au nevoie de ajutor ! Sa vad ca intindeti mana sa ajutati sătenii , tare as vrea ! Foecare face ce vrea , e o tara libera . Dar va spun sincer ca nu o sa mai primiti monopolul in zona , suntem tineri acum , cu initiativa si constienti de drepturile noastre . Mult succes ! Sunteti foarte speriat din cate se pare de ” concurenta ” . Sefia satului si a statului trebuie sa fie o datorie , o onoare si trebuie sa însemne devotament neîncetat pentru oameni , pentru toti oamenii .

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.