Primarul de la Voinesti, reacție la acuzațiile lui Radu Popa: O să întrunesc Biroul Comunal al PSD și vom lua o decizie în cazul lui!

gamba - tutuianu

Atacul deputatului Radu Popa la adresa președintelui PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, naște reacții. Primul care vorbește pe subiect este vicepreședintele PSD Gabriel Sandu („Gambă”), primarul comunei Voinești, organizație al cărei membru este Radu Popa. Edilul se delimitează de afirmațiile parlamentarului și anunță convocarea unui biroul politic comunal destinat să ia o decizie în ceea ce-l privește pe Popa:

Nu sunt de acord cu ceea ce spune Radu Popa. În Dâmbovița, victoria de la alegerile prezidențiale, atât în turul I, cât și în turul II, este meritul organizației conduse de Adrian Țuțuianu. Punct.

Niciodată, vă spun, cu Adrian Țuțuianu președinte la Consiliul Județean, nu s-au făcut presiuni de niciun fel. Cel puțin, în cazul meu vorbesc.

Nu am cunoștință de primari care să susină schimbarea lui Adrian Țuțuianu.

La începutul săptămânii viitoare o să întrunesc Biroul Comunal al PSD și, cu siguranță, vom lua o decizie în cazul lui Radu Popa. Iar decizia o vom înainta Biroului Permanent Județean.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.