PSD Dâmbovița, calendarul desemnării candidaților la parlamentare!

adrian_tutuianu

Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a vorbit astăzi despre procesul care va stabili, în mai puțin de o lună și jumătate, candidații județului pentru alegerile parlamentare din toamnă. Liderul social-democrat a prezentat un calendar al desemnării:

  • Până pe data de 10 iulie – informarea organizațiilor locale cu privire la desemnarea de candidați;
  • Între 10-25 iulie – depunerea declarațiilor de candidatură din partea celor care au această intenție;
  • Între 25 iulie-5 august – analiza candidaturilor depuse;
  • Până pe data de 15 august, validarea candidaturilor în cadrul unei Conferințe Județene, cu participarea tuturor aleșilor partidului, prin vot secret.

Candidaturile vor face obiectul unei discuții și în cadrul Comitetului Executiv Național, care va avea loc în prima parte a lunii august, adaugă Țuțuianu. Foarte importantă este și decizia din recentul Comitet Executiv Național care s-a ținut la Târgoviște, respectiv libertate totală pentru organizația județeană în stabilirea listei de candidați, fără nume trimise de la București: Răspunsul președintelui Liviu Dragnea a fost foarte clar: lista de candidați o aprobă organizația județeană, nu are de gând să impună pe nimeni. Va avea doar de verificat în ce măsură propunerile noastre corespund criteriilor pe care partidul le are, criteriile de integritate, dar și criteriile statutare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.