PSD Dâmbovița deschide lista de consilieri online ai premierului Victor Ponta prin târgovișteanul ALIN MARINA!

alin marina si martin schulz

consilier online pontaLa începutul lunii mai, Prim-ministrul Victor Ponta și echipa care coordonează platforma sa online de comunicare lansau o aplicație inedită prin intermediul căreia prietenii de pe facebook puteau deveni consilieri online ai premierului. Lansăm astăzi o aplicaţie destinată vouă, celor peste 350.000 de prieteni de pe Facebook, prin care va invităm să ne consiliaţi pe temele de interes aflate pe agenda publică, pe deciziile şi politicile guvernamentale. Ne-am bazat şi vom ţine în continuare cont de opinia voastră, a tuturor prietenilor de pe Facebook! Tocmai de aceea, va invităm să accesaţi aplicaţia şi să intraţi în această competiţie, în urmă căreia cei mai activi utilizatori vor deveni consilierii online ai premierului României!”, scria atunci Victor Ponta, deschizând competiția.

Se vede treaba că ideea s-a lipit cum nu se poate mai potrivit pentru un dâmbovițean, membru al Organizației PSD Târgoviște și unul dintre cei mai activi comunicatori online ai PSD Dâmbovița – Alin Marina (foto, alături de Martin Schulz). La prima tragere de linie, acesta a fost desemnat astăzi în fruntea echipei primilor 7 consilieri aleși. De unde și primele cuvinte:

Mulțumesc pentru apreciere echipei de coordonare a campaniei online a PSD, echipei VP și, în primul rând, primului ministru Victor Ponta, pentru încrederea acordată! Mulțumesc în mod special prietenilor de pe acest portal de socializare, cât și adversarilor care m-au antrenat în dezbaterea zilnică a subiectelor de interes general, dezbateri în urma cărora mi-am putut forma o părere pertinentă în legătură cu problemele reale pe care le întâmpină în viața de zi cu zi și a le transmite în vederea luării măsurilor care se impun și care stau la îndemâna primului ministru și a echipei guvernamentale. Vă garantez că îmi voi continua activitatea cu același entuziasm, loialitate și creativitate. Se apropie o nouă competiție la finalul căreia sunt convins că vom avea cel mai important motiv de mândrie – un președinte tânăr, demn și patriot – Victor Ponta!

Aplicația poate fi accesată AICI și rămâne deschisă în continuare celor care doresc să intre în echipa de consilieri online ai premierului.

Onoare muncii!

alin marina

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Traistaru Marius says:

    Succes

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.