PSD Dâmbovița: rectificare bugetară CJ pentru achiziția unui aparat de depistare COVID-19 / sponsorizare spital cu un monitor de funcții vitale

Conducerea PSD Dâmbovița a organizat, astăzi, o conferință de presă online, primul demers de comunicare de acest fel în contextul crizei epidemiologice COVID-19. Au participat președintele Corneliu Ștefan, președintele executiv – senatorul Titus Corlățean și secretarul executiv – primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Două anunțuri importante din comunicarea președintelui organizației: rectificarea bugetului CJD pentru achiziția unui aparat de depistare COVID-19 și sponsorizarea Spitalului Județean cu un monitor de funcții vitale.

Corneliu Ștefan:

Vreau să solicit public tuturor consilierilor județeni, indiferent de culoarea politică, conducerii CJ Dâmbovița să regândească bugetul Consiliului Județean în funcție de necesitățile privind sănătatea dâmbovițenilor. Noi, cei din PSD, vom iniția, mâine, un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului CJD, prin care să aloce suma necesară achiziționării unui aparat pentru depistarea COVID-19, aparat care nu există astăzi în Spitalul Județean. Valoarea aproximativă este de 400.000 lei. Fac un apel public și la consilierii județeni PNL să se alăture celor din PSD, pentru că sănătatea nu are nici preț, nici culoare politică.

Zilele următoare, împreună cu toți colegii parlamentari PSD Dâmbovița, cu conducerea Primăriei Târgoviște, cu conducerea Consiliului Județean, vom sponsoriza Spitalul Județean de Urgență Târgoviște cu un monitor de funcții vitale, de care spitalul are nevoie urgent pentru bolnavii internați în această perioadă și pentru perioada următoare. Este strict o acțiune a noastră, a colegilor din PSD Dâmbovița.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.