PSD Dâmbovița, start în campania electorală / primele afișe, primele declarații imediat după miezul nopții

Liderii PSD Dâmbovița, președintele Consiliului Județean – Corneliu Ștefan și primarul municipiului Târgoviște – Cristian Stan, candidați pentru un nou mandat, au fost prezenți la miezul nopții, ora 00.00, în apropierea Biroului Electoral de Circumscripție Târgoviște, unde au pus primele afișe de campanie și au făcut declarații de presă.

Corneliu Ștefan: Am dat start campaniei pentru alegerile locale și alegerile europarlamentare din data de 9 iunie. Împreună cu colegii mei, suntem determinați să facem o campanie corectă, bazată pe proiecte, bazată pe discuții cu toți dâmbovițenii și, împreună cu toți candidații pentru funcția de primar și pentru consiliile locale, vom merge din casă-n casă și vom sta de vorbă cu toți dâmbovițenii. Vom aduce în fața opiniei publice tot ceea ce am făcut și vom vrea să facem în perioada următoare.

Cristian Stan: Pentru noi, va fi o campanie electorală a confirmării tuturor realizărilor pe care le-am avut pentru comunitățile locale. Prin urmare, discutăm, în cazul nostru, de o campanie bazată pe fapte, iar în cazul adversarilor politici, o campanie bazată pe vorbe. De altfel, vorbe ați mai auzit și veți mai auzi foarte multe în această campanie electorală.

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa.
CMF: 21240002

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.