Radu Popa, deputat de Târgoviște, vede un scor catastrofal pentru PNL la europarlamentare: CRIN ANTONESCU S-A NENOROCIT!

radu popa

Radu Popa este parlamentar de Dâmbovița, deputat ales/redistribuit în 2012 pe colegiul nr. 4 Târgoviște. Atunci PPDD, acum PSD. Funcția care-i acoperă, însă, anvergura, se intitulează: consilier personal al premierului Victor Ponta pe probleme de politică. Drept pentru care îl ascultăm cu toate urechile atunci când se exprimă pe teritoriul ăsta. A făcut-o zilele trecute, în cadrul emisiunii „Fețele puterii” de la MDI TV.

Autopsia politică de după moartea USL arată așa în vorbele deputatului cu privire la liberali:

Crin Antonescu are senzația politică, proastă după părerea mea, că poate să schimbe publicurile (n.a. – jargon profesional, chestie de specialiști în comunicare). Un politician nu mai poate să schimbe publicurile decât după ani și ani de zile. Rezultatul din decembrie 2012 ne spune că românii au înțeles că aceste două forțe – PSD și PNL, cu PC și UNPR în subsidiar, sunt împotriva PDL – Traian Băsescu. Asta a înțeles toată lumea, că altfel n-ar fi fost votul ăsta. E greu ca unul dintre ei, oricare din ăștia patru, PSD, PNL, PC, UNPR, să iasă și să spună: „Suntem cu PDL-ul” sau „Suntem cu Forța Civică” sau „Suntem cu PMP-ul”. Este imposibil, după părerea mea. Iar asta va fi sinuciderea politică a lui Crin Antonescu. Crin Antonescu a crezut și crede în continuare că ieșirea lui din USL, lipirea lui la PDL, la Traian Băsescu, îi aduce victoria. După părerea mea, s-a nenorocit. Rezultatul de la europarlamentare nu va fi mai mare de 12% pentru PNL și exact oamenii care, aseară, au votat ieșirea de la guvernare, tot ăia îi vor cere capul.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. enache lucian says:

    „Ciinele moare de drum lung si prostul de grija altora” Inteligenta populara „dixit”
    Dar unii ” prosti”sunt bine retribuiti din banii „prostilor” care platesc taxe si impozite si atunci nu mai sunt prosti ci chiar „baieti destepti” adica hoti..

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.