Răzvad / Proiecte țintite pe următorul ciclu de finanțare: creșă, cabinet stomatologic, loc de joacă și teren de sport (fotbal, handbal, tenis)

Primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, a prezentat, astăzi, într-o conferință de presă, o situație la zi a investițiilor aflate în derulare la nivelul localității, dar a vorbit și despre câteva proiecte țintite pe următorul program european de finanțare. Patru obiective atrag atenția: o creșă construită de la zero, un cabinet stomatologic, un loc de joacă pe spațiul unei clădiri demolate și un teren de sport multifuncțional.

Emanuel Spătaru:

Ne pregătim pentru ceea ce urmează pe exercițiul financiar european și, deja, am identificat pe Programul Operațional Regional, Axa 4.4, posibilitatea de a construi o creșă în comuna Răzvad. Am demarat procedura, lucrăm la partea de proiectare și vrem să ne ocupăm și de copiii mai mici de 3 ani, astfel încât părinții să poată merge la locul de muncă liniștiți. Vom reuși să depunem acest proiect printre primele localități.

Pe Grupul de Acțiune Locală vom reuși să facem un cabinet stomatologic. Avem o grădiniță veche, care nu mai este utilizată la momentul de față, motiv pentru care îi vom schimba destinația și o vom pregăti pentru un cabinet stomatologic, mai ales că am discutat cu mai mulți medici stomatologi și sunt interesați să vină la Răzvad.

Tot prin GAL, pe bani europeni, avem acum în lucru proiectarea pentru un loc de joacă pentru copii, strada Dispensarului, locația de lângă școala de la Răzvad. Am reușit acolo să demolăm o clădire foarte veche, insalubră și periculoasă și avem un teren liber de sarcini, motiv pentru care pregătim un nou loc de joacă.

Și tot prin GAL, avem în lucru un proiect ce vizează construirea unui teren de sport multifuncțional, fotbal, handbal și tenis. Vrem să avem cât mai multe astfel de locații pentru a încuraja copiii să facă mișcare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.