Reacția președintelui PSD Dâmbovița după plecarea primarului de la Malu cu Flori!

foto5

Informația privind trecerea primarului de la Malu cu Flori de la PSD la PNL se confirmă. Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a avut prima reacție pe subiect:

Știam încă de dimineață, de la ora 9.00, că dl Procopie este la PNL. Ce să vă spun? A plecat el Orban de la candidatura pentru Primăria București, nu se termină pământul că pleacă Procopie de la PSD.

Oricum, este, pentru mine, o dezamăgire, dar nu o surpriză, domnul fiind recunoscut drept un personaj cu probleme dese de clarificare doctrinară între PSD, PDL, PMP sau PNL.

Schimbarea de acum a partidului are legătură cu neînțelegerile constante dintre dl Procopie și consilieri locali, chiar dintre aceia care au venit cu dânsul din fosta echipă. Mai mult, în urmă cu 2 zile, primarul mi-a reclamat faptul că este cercetat de DNA ca urmare a reclamațiilor făcute de 2 consilieri și de secretarul primăriei.

PSD Dâmbovița merge mai departe. Eu mi-am făcut datoria față de comuna Malu cu Flori și am ajutat foarte mult investițiile de acolo, lucru vizibil în ultimii 4 ani. Noi vom merge în alegeri cu actualul viceprimar, lista de consilieri rămâne cea validată în urmă cu 2 zile, iar obiectivul este același: victoria.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.