Revista Capital: Top 100 manageri de succes / Primarul Târgoviștei, în Top 10 la capitolul Administrație

Ediția din această lună a revistei Capital prezintă un Top 100 cei mai buni Manageri din România, împărțiți în 10 categorii, de la CEO sau director de Marketing până la oameni aflați în serviciul public sau implicați în domeniul sănătății. Topul a fost realizat pe baza performanțelor din ultimul an.

La categoria Top 10 manageri în administrație, a fost selectat și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan. Acesta descrie dificultățile pe care trebuit să le depășească odată cu pandemia, greutăți amplificate de lipsa totală a sprijinului guvernamental. Stan răspunde și întrebărilor legate de bani și însemnătatea lor atunci când ai de condus o primărie: „Când sapi o grădină, ai nevoie de sapă. Când coși o haină, ai nevoie de ac și ață. Când scrii ceva, ai nevoie de pix. Ei bine, când ești primar și obiectivul tău e să ajuți comunitatea, ai nevoie de bani, oricât de rece ar suna asta”.

Sunt foarte, foarte mândru să fiu selectat și inclus în acest -„clasament”, în TOP 10 manageri din administrație. Sunt mândru pentru noi toți, căci aici e vorba de Târgoviște – arătăm transformările bune din ultima perioadă și despre echipă – parteneriatul dintre cei care suntem în serviciul comunității și comunitatea în sine. (Cristian Stan)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.