Rezultate SONDAJ AVANGARDE în județul Dâmbovița: PSD, distanță enormă de PNL!

Debutul precampaniei electorale pentru alegerile parlamentare surprinde principalele partide din județul Dâmbovița în posturi total diferite. Un sondaj de opinie realizat de Grupul Avangarde la comanda Partidului Social Democrat arată o fotografie de start cu PSD dominându-și categoric adversarii în preferințele dâmbovițenilor și un PNL în derivă.

Iată cum arată situația la nivelul județului:

raport-judet-dambovita-octombrie-2016-page-027

La nivelul municipiului Târgoviște, PSD are șanse să scoată un rezultat istoric. La fel cum PNL poate înregistra o rușine la fel de istorică. Fotografia de moment arată astfel:

ukfqt1juiftdgljht1zjyjhursatie9dve9nqljjrsaymde2ln-5c-5c-5c-5c-5c-5c-5c-page-030

Sondajul Avangarde este mult mai complex și cuprinde întrebări despre încrederea în principalele personaje politice ale județului, despre Guvernul Cioloș și direcția în care se îndreaptă România, etc. La nivelul județului, cercetarea a fost efectuată pe un număr 1.300 de persoane, eșantion reprezentativ pentru populația adultă neinstituționalizată a județului. Eroarea maximă tolerată este de +/-2.63%, pentru un interval de încredere de 95%.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Costica,am fost colegi de serviciu multi ani, da mi voie sa nu fiu de acord cu tine.. Sa votam iarăși si iarăși PSD? După 26 de ani unde am ajuns? Salarii de mizerie,pensii de mizerie,serviciu ioc, infrastructura…vai de capul nostru… in Grecia in doi ani au făcut 500 de km de autostrada, pana si albanezii stau mai bine ca noi. Avem politicieni corupți pana n măduva oaselor( la toate partidele), condamnați unii,alții in procese…iar nou ii votam într o veselie? Doamne…in ce tara trăim? Daca i vedem cat fura,cat își bat joc de noi…asta e, ne meritam soarta.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.