Robert HABARNAGIU – cum se face de râs candidatul PNL pentru Primăria municipiului Moreni! (video)

robert harabagiu

Prestație de zile mari a candidatului PNL pentru Primăria municipiului Moreni, Robert Harabagiu. După 12 ani (!!!) petrecuți în Consiliul Local Municipal, omul a ținut cu tot dinadinsul să arate ce a învățat din administrație.

În cadrul unei emisiuni de dezbatere electorală (Față în față, Columna TV) la care a participat alături de primarul Constantin Dinu, Harabagiu declară, la un moment dat (min. 17.15), referindu-se la o serie de lucrări de infrastructură, că toate sunt făcute de aceeași firmă – DALI, neavând habar că denumirea vine de la Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI).

Mergem aici, la achizițiile care s-au făcut pe infrastructură, și ne uităm foarte scurt, vă citesc de aici: Modernizare/reabilitare Cpt. Pantea Ion, modernizare/reabilitare str. Tineretului, modernizare/reabilitare str. Saturn. Ne dă niște date aici. Nu vorbesc că e aceeași firmă, DALI, DALI, DALI, DALI, DALI.

În aceeași logică, îl încurajăm pe dl Harabagiu să vină zilele următoare și să dezvăluie și alte caracatițe cu firme de casă ale PSD: SF, PT sau ISO, căpușe ale banului public pe care ar dori candidatul  liberal să-l administreze.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.