Sărbătoare-concurs la Târgoviște: 1 Mai în familie!

1-mai-facebook&web

Primăria și Consiliul Local Târgoviște propun sărbătorirea zilei de 1 mai în Parcul Chindia. Spectacole, concursuri și premii îi așteaptă pe târgoviștenii care vor ieși din case și se vor „angaja” în acțiunile pregătite.

Centrul acestor activități îl reprezintă un concurs cu 8 probe de competiție. Participanții trebuie să se constituie în echipe de 5 persoane, condiția obligatorie fiind aceea ca un membru să aibă vârsta cuprinsă între 7-10 ani, iar altul între 50-65 de ani. Probele la care vor fi provocați participanții: orientare, piscina buclucașă, ștafeta veselă, umple găleata, streetball, întrecere pe hidrobiciclete, frânghie și karaoke.

Cristian Stan, primar interimar: Probele vor fi destul de atractive și foarte antrenante. Înscrierea se va face vineri, între orele 9-11. Va fi un birou de informații și de înscriere în Parcul Chindia, lângă scenă, la intrarea principală. Persoanele trebuie să aibă la ele buletinul de identitate, măcar în copie, iar pentru copii – certificatul de naștere și un acord al părinților că pot să participe la acest concurs.

Premiile asigurate de Primăria Târgoviște sunt de: 300 lei pentru fiecare membru al echipei de pe primul loc, 200 de lei pentru membrii echipei de pe locul 2 și 100 de lei pentru cei care alcătuiesc echipa de pe locul 3.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.