Școala nr. 13 „Matei Basarab” va fi gata în noiembrie / cel mai mare proiect european dedicat unei unități de învățământ

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, pe șantierul Școlii Gimnaziale „Matei Basarab” (nr. 13) din micro III, acolo unde este în execuție proiectul de extindere, reabilitare, modernizare și echipare a unității. Vorbim de o investiție finanțată cu bani europeni, în valoare de aproximativ 20 milioane lei, cea mai mare sumă destinată unei școli din municipiu și una dintre cele mai complexe lucrări pe bani europeni care vizează infrastructura educațională din Regiunea Sud-Muntenia.

Cristian Stan, primar:

„Ne aflăm într-o construcție nouă, este vorba de sala de sport de care elevii vor beneficia. În afara acestei construcții, avem și un corp nou de clădire, care găzduiește o sală multifuncțională, laboratoare. De asemenea, se reabilitează integral clădirea existentă, se realizează și o bază sportivă exterioară, se reface împrejmuirea. Practic, este vorba de un proiect prin care se schimbă radical ceea ce însemna, până acum, Școala nr. 13”.

Termenul de finalizare este luna noiembrie.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.