Se asfaltează drumul lărgit pe 4 benzi din cartierul CFR către mall / urmează parcare și locuințe ANL

Executivul Primăriei Târgoviște a făcut, astăzi, o nouă vizită de lucru pe șantierul de pe strada Neagoe Basarab, acolo unde se apropie de finalizare lucrările de lărgire la 4 benzi a drumului care leagă Bulevardul I.C. Brătianu de zona U.M. Gară, acolo unde este mall-ul.

Cristian Stan, primarul municipiului:

S-a turnat și asfaltul aproape integral pe unul din sensuri. Va fi amenajat și spațiul verde, vor fi arbori, arbuști, pistă de biciclete etc. Va fi o zonă foarte frumoasă, inclusiv de promenadă, nu doar ca acces facil către mall. De altfel, dacă discutăm de această zonă, trebuie să mai facem cel puțin 2 completări, care sunt foarte importante din punctul meu de vedere:

  1. Este în evaluare terenul din incinta UPET, care face obiectul unui schimb între Primăria Târgoviște și SC UPET, urmând ca Primăria să acorde teren societății undeva în zona periferică a municipiului, iar aici se va crea un drum de legătură între Bulevardul Independenței și Bulevardul I.C. Brătianu și, de asemenea, o parcare generoasă;

  2. Exact în spatele cartierului Aleea Trandafirilor se vor construi locuințe ANL.

Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița:

După cum vedem, lucrurile bune continuă în municipiul Târgoviște și vreau să-l felicit pe primarul Cristian Stan. Această zonă se deschide, efectiv, și o vom lega cu drumul pe care Consiliul Județean Dâmbovița l-a realizat în zona mall-ului și l-a predat municipalității.

Președintele CJD a mai făcut un anunț important, anume că, la sfârșitul acestei săptămâni se va deschide drumul județean pe la Nisipuri, la ieșirea din Târgoviște.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.