SE CAUTĂ CAMPIONI – campanie demarată de Clubul Sportiv Târgoviște în școlile din județ!

ciprian prisacaru - sorin ion

S-a întâmplat astăzi conferința de presă dedicată unei campanii ambițioase a Clubului Sportiv Târgoviște: SE CAUTĂ CAMPIONI! Sub îndemnul „Tu poți fi campionul de mâine”, directorul CS Târgoviște, Ciprian Prisăcaru, alături de inspectorul școlar general al IȘJ Dâmbovița, Sorin Ion, au anunțat startul acestei campanii.

Practic, timp de o lună, antrenorii Clubului vor merge în școlile din județ (vor începe mai întâi cu municipiul Târgoviște) și vor discuta cu directori, profesori de educație fizică și, cel mai important, cu elevii cărora le vor descrie ce înseamnă să devii membru al Clubului Sportiv, care sunt avantajele și ce posibilități le oferă această opțiune.

Sorin Ion: Atunci când am fost solicitați să fim parteneri într-un proiect de identificare a eventualelor talente sportive în județul Dâmbovița, n-am putut decât să ne bucurăm și, în mod natural, am răspuns cu „Da”. Răspunsul nostru încă o dată este „Da”. Sprijinim Clubul Sportiv pentru a putea colabora cu profesorii de educație fizică din școli.

Ciprian Prisăcaru: Ideea principală pe care am mers este aceea de a încuraja copiii să vină către mișcare, către sport de mare performanță și tocmai de aceea am hotărât să-i trimitem pe colegii noștri antrenori, care lucrează în marea performanță, să stea de vorbă cu ei și să le spună ce înseamnă asta, care sunt beneficiile.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.