Se lucrează la Cinematograful „Independența” / clădirea-simbol a orașului va fi total reabilitată (imagini din interior)

Executivul Primăriei Târgoviște a mers astăzi pe șantierul deschis la Cinemaograful „Independența” din centrul municipiului, acolo unde sunt în plină execuție lucrările de reabilitare pe care târgoviștenii le așteaptă de multă vreme.

Obiectivul este finanțat de Compania Națională de Investiții (aproape 9 milioane lei), pe un proiect întocmit de Primăria Târgoviște. Lucrările sunt complexe și, practic, clădirea-simbol a orașului va oferi șansa organizării de spectacole, concerte etc într-o sală civilizată, modernă.

Cristian Stan, primar:

Vom avea undeva la 483 de locuri în sala mare. Proiectul presupune reabilitarea integrală a clădirii, interior-exterior; de asemenea, dotări pentru o sală de cinema, o sală multifuncțională  de care municipiul are nevoie, în contextul în care nu există multe posibilități de acest fel.

Proiectul se va finaliza anul viitor și va transforma total această zonă a municipiului, coroborat cu lucrările de la Piața Tricolorului, care vor fi finalizate în primăvara anului viitor. De asemenea, în maxim o lună vor începe lucrările la Parcul Mitropoliei.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.