Situație incredibilă la Pucioasa: Preaviz de concediere pentru tot personalul medical din Hotelurile Ceres și Turist!

ceres pucioasa tratament

Lovitură grea pentru orașul Pucioasa și rostul lui ca stațiune balneo-climaterică. Ieri, 3 decembrie, tot personalul medical (27 de persoane) care deservește bazele de tratament de la Hotelurile Ceres și Turist a primit scrisori de preaviz, urmând ca, după 20 de zile lucrătoare, contractele de muncă să înceteze. Cele 27 de persoane (medici și asistenți) sunt angajați ai Institutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie (INRMFB) de sub autoritatea Ministerului Sănătății.

Situația lor dramatică (ar urma să fie date afară chiar de Crăciun!) e amplificată de neputința de a comunica cu cineva autorizat. De la Institut nimeni nu răspunde, iar oamenii nu știu încotro să apuce, cui să se adreseze și ce să facă pe mai departe. Dramei lor se adaugă cea a orașului-stațiune, care, odată cu plecarea acestor oameni, poată să-și șteargă definitiv renumele pe care și l-a format în timp, acela al unei baze de tratament de care toată România a auzit.

Oroare muncii!

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. Dupa MINIMAX,altele si altele nu urma asta ! Perioada primarului Simion a trecut ,din pacate ! L-ati votat ? Ne meritam soarta !

  2. Ioana Merindei says:

    CASJ DAMBOVITA nu plateste toti cei 8000 pacienti pe an tratati in aceste baze de tratament decat 4000,din lipsa de fonduri,spun ei, iar INRMFB nu are astfel posibilitatea de a-si achita nici macar salariile acestor oameni. In luna septembrie CASJ DAMBOVITA aloca suma de 20000 lei, angajatii Institutului au realizat servicii medicale de 150000 lei iar salariile erau 70000 lei. Trageti voi concluziile reale!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.