Știm cine va fi antrenorul Chindiei Târgoviște / a avut un sezon extraordinar în Liga 2 / staff-ul complet

După mai multe săptămâni de tatonări și negocieri, Chindia Târgoviște a organizat, astăzi, o conferință de presă de prezentare a noii conduceri sportive. Alături de primarul municipiului Târgoviște – Cristian Stan și președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan, au stat noul președinte al Chindiei – Andrei Cordoș și noul antrenor principal – Dragoș Militaru.

Dacă, în privința celui dintâi, nu mai e vorba de o surpriză, Militaru este o „știre”, pentru că nimeni nu vehicula numele său, până la prezentare. A fost antrenor la Unirea Dej timp de 3 ani, preluând echipa când se afla pe ultimele locuri din Liga 3. În vara anului 2021 a promovat-o pe Unirea Dej în Liga 2, iar în primul sezon de Liga 2, echipa a încheiat sezonul pe locul 9. În stagiunea recent încheiată, tehnicianul de 33 de ani a dus-o pe Unirea Dej chiar în play-off, acolo unde a terminat pe locul 6. Performanța este considerată una dintre marile surprize ale ligii secunde.

Staff-ul este completat de directorul sportiv – Eduard Stăncioiu, team-managerul Irinel Voicu, iar italianul Renzo Rossi va fi director tehnic. Acesta a lucrat, în trecut, ca antrenor și manager sportiv la FC Național, Rapid, CFR Cluj, FCSB, Poli Iași, Ceahlăul Piatra Neamț, ASA Târgu Mureș și FRF (loturile feminine). De asemenea, a fost cooptat ca vicepreședinte al clubului Lorin Petrescu (manager al firmei ProActiv, unul dintre sponsorii echipei).

Revenim cu declarații.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.