STRUGURII ACRI!? PNL Dâmbovița face ironii din venirea miniștrilor în județ! (declarații Gabriel Plăiașu)

Posted by

gabriel plaiasu

PSD Dâmbovița trece, de câțiva ani, prin cea mai bună perioadă politică din punct de vedere al rezultatelor înregistrate. Evidența o dau cifrele, bătăliile câștigate la rând, fără excepții, și scorurile foarte mari la nivel național (unele umilitoare pentru adversari), care au făcut din organizația județeană una dintre cele mai puternice din țară. Răsplata pentru aceste rezultate se vede în funcțiile guvernamentale, parlamentare, din agenții naționale, etc, pe care le-au primit social-democrați din județ.

Tot rezultat se cheamă și faptul că aici vin, de la investirea Guvernului Grindeanu, foarte mulți membri ai acestuia, începând cu premierul și vicepremierul și continuând cu deținătorii portofoliilor de la Apărare, Economie, Mediul de Afaceri, Cercetare și Inovare, Transporturi, Educație, Fonduri Europene.

Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a făcut din aducerea miniștrilor un scop politico-administrativ, declarând că vrea să rezolve probleme punctuale prin deplasările pe teren cu responsabilii de finanțări.


La tot demersul ăsta există și critici, pe care le formulează membri ai PNL Dâmbovița, din postura de privitori la demonstrația de forță a PSD Dâmbovița. Paranteză: Dâmbovița are un PSD foarte puternic în ultimii ani în paralel cu un PNL foarte ridicol. Deloc întâmplătoare balanța.

Revenind, de unde au criticat până acum faptul că județul nu beneficiază de atenție de la București, de unde îl miștocăreau în trecut pe Țuțuianu (e drept, și cu concursul unor social-democrați de pripas) că stă pe la ușile miniștrilor și nu-l bagă nimeni în seamă, liberalii au întors obrazul și au vrut să fie ridicoli pe ambele părți. Acum e rău că vin miniștri, pentru că sunt vai de capul lor și nu lasă nimic în urmă. Rău pentru popor, dar bine pentru PNL.

Se exprimă pe subiect, plin de ironie, Gabriel Plăiașu, secretar general al PNL Dâmbovița:

Aș dori să-i mulțumesc dlui Țuțuianu că ne face un mare bine nouă, liberalilor: aduce prin Dâmbovița, pe rând, câte un ministru din Guvernul Grindeanu. Îl aduce ca să facă spectacol, ca să avem de cine să râdem.

Sunt sigur că ați participat la Corbii Mari și ați stat alături de dl ministru al Educației, un alt personaj de mare anvergură, care-și merită locul în Guvernul Grindeanu. Apoi, l-ați văzut pe dl ministru al Transporturilor, a venit în Dâmbovița, adus tot de dl Țuțuțuianu, tot cu rezultate extraordinare. Vedem că se lucrează pe toate drumurile naționale din județ în acest moment, că ne ținem toate promisiunile din programul de guvernare, dar am găsit normal să începem, mai degrabă, cu schimbarea șefului de gară de la Titu.

Sunt sigur că va continua această perindare a miniștrilor cu care dl Țuțuianu se laudă și pe la televiziunile locale. Repet, face bine Partidului Național Liberal, pentru că lumea poate să compare, dar face foarte rău dâmbovițenilor că asemenea oameni vin prin județ și nu lasă nimic în urma lor.

P.S: Evident că pe vremea când județul și țara erau conduse de PDL, actualii colegi ai dlui Plăiașu, vizitele miniștrilor erau mai rare (din decență, probabil), iar, atunci când se petreceau, oamenii se purtau plini de har și inteligență și lăsau amprente locului. Așa au făcut domnii Berceanu (Transporturi), Videanu (Economie), Igaș (Interne), Lăzăroiu (Muncă) sau Funeriu (Educație). Ca să nu ne legăm de icoanele fostului PDL – Emil Boc și Elena Udrea. Dacă nu vă amintiți, e doar din vina dumneavoastră.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.