Surprize pe lista de semnături pentru convocarea ședinței extraordinare a CJD de către PNL!

cjd

Se întâmplă așa:

1. Vineri, 19 decembrie, are lolc ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița, convocată din dispoziția președintelui Adrian Țuțuianu. Pe ordinea de zi se regăsește și un proiect de eliberare din funcție a vicepreședintelui Gabriel Grozavu (PNL), urmat de alegerea a 2 vicepreședinți.

2. PNL a reacționat prin convocarea unei ședințe extraordinare pentru ziua de marți, 16 decembrie, cu 2 puncte pe ordinea de zi: alegerea unui vicepreședinte CJD și desemnarea unui consilier județean în ATOP (Autoritatea Teritorială de Ordine Publică).

Pe demersul liberalilor insistăm puțin, anume pe consilierii care au semnat convocarea ședinței. Chestiunea capătă relevanță în măsura în care ne uităm la câți consilieri din grupul independenților se regăsesc pe listă. Potrivit informațiilor noastre, îi avem pe: Florin Antoniu, Mihăiță Moldoveanu și Marius Lupoiu, cărora li se adaugă, atenție, reprezentantul Partidei Romilor „Pro Europa”, Vasile Moise („Deju”). Dacă primele 2 nume nu ridică semne de întrebare, plasându-se dintru început în remorca PNL, surprinde cumva alăturarea lui Marius Lupoiu, cel care a făcut balet în ultima perioadă între PSD și PNL. Și mai multe sprâncene ridică, însă, Vasile Moise, aliat constant al PSD pe parcursul ultimilor ani și care, iată, joacă acum în altă ligă.

În condițiile în care PNL are 15 consilieri județeni, atragerea celor 4 de mai sus ar trebui să le asigure o majoritate liniștită oamenilor lui Orban și Vladu. Numai că are și jocul ăsta mirările lui. care-l fac plin de suspans. Nu toți consilierii PNL au semnat pentru convocarea ședinței. Nu știm din ce motive, pentru că erau suficiente semnături și fără ale lor sau pentru că refuză să se alăture demersului, dar Marin Antonescu și Neli Ion nu se regăsesc pe lista de semnături!

Faza asta vine să completeze informațiile pe care surse din interiorul PNL ni le-au confirmat și reconfirmat, cum că nu tot partidul e încântat de ideea de a-l susține pe Florin Antoniu să ajungă vicepreședinte CJD. Unii dintre liberali au fost extrem de vehemenți în fața lui Iulian Vladu, transmițându-i acestuia că s-ar face de râs girând „un personaj tragi-comic” de calibrul lui Antoniu. Cum-necum, Vladu pare hotărât să meargă înainte cu numele ăsta, condiționat și de atragerea celor 3-4 voturi suplimentare de care vorbeam la început. C-o să-i fie de folos au ba, vedem marți.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

3 Comentarii

  1. Marius Lupoiu says:

    Am facut balet intre PNL si PSD ? :)))) Sa va fie rusine daca spuneti „balet” la ajutorul pe care l-ati cerut….

  2. Puneti fratilor un depuiat in fruntea Consiliului!!!!!!!!!!
    Mai mare umilinta ca acesta nici ca poate exista. Asta este valoarea consilierilor CJD.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.