Table, bere și-un re(fresh) în ziua votului!

prisacaru-diamandi (1) prisacaru-diamandi (2) prisacaru-diamandi (3)

Imaginile de mai sus au fost surprinse duminica trecută, la o terasă din municipiu, amplasată (fericită potrivire) vizavi de Parcul Mitropoliei, adică undeva între sediile PSD și PDL Dâmbovița. Pentru cei care se freacă la ochi și nu se dumiresc, am scris corect duminica trecută, adică în ziua alegerilor pentru europarlamentare. Sufocați, probabil, de efort (era, deja, ora prânzului) și trăzniți de grija rezultatelor, s-au recules la o bere/un ceai/un fresh și o partidă de table: Ciprian Prisăcaru – vicepreședinte PDL Dâmbovița și viceprimar al municipiului Târgoviște, Iancu Avram – secretar executiv PDL Dâmbovița și Aurel Diamandi – președinte PC Târgoviște. Între ei, o domnișoară care ne scapă la nume și rang.

Oricum ar fi, momentul pare de un firesc teribil, pe care-l salutăm cu admirație și invidie. Adăugăm un asterix în dreptul președintelui PC Dâmbovița, pentru fidelitatea alegerii terasei și o nedumerire: de ce a ales el să-și petreacă momente bune de relax în compania a doi pedeliști și n-a cerut un (re)fresh la Cristian Stan sau Cezar Frățilă, parteneri de alianță? Sau ăștia își pierdeau timpul pe la secțiile de vot, prin cartiere?!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. Alin Marina says:

    A se observa cu cata DEMNITATE „sta la poza” tradatorul prins cu poalele-n brau… 🙂

  2. Mihai Butucea says:

    Tradare,tradare dar sa stim si noi. Stai! Am uitat. S-au suparat ( P.C.-ul) si au promis ca isi iau jucariile si pleaca in 2016.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.