Târgoviște: 2 km de străzi asfaltate în cartierul Romlux (foto și declarații)

Executivul Primăriei Târgoviște a mers astăzi, împreună cu președintele Consiliului Județean, în cartierul Romlux de la periferia orașului, acolo unde a fost finalizat un prim proiect de asfaltare a străzilor, finanțat din bugetul local.

Cristian Stan, primar:

Este vorba de un proiect de reabilitare/modernizare de drumuri, aproximativ 2 km, în acest cartier care nu a făcut niciodată obiectul unor lucrări importante de modernizare a infrastructurii. Cu toate restricțiile financiare pe care le-am avut anul acesta, iată că am reușit să finalizăm această investiție.

De asemenea, în zona apropiată avem și alte investiții care urmează să se finalizeze în perioada următoare. După ce au fost realizate lucrările de extindere a rețelei de canalizare și gaze naturale pe strada Pădurii, urmează lucrările de asfaltare. De asemenea, strada Plantelor va face obiectul unui proiect similar.

Corneliu Ștefan, președinte CJD:

Discutam mai devreme, sunt peste 20 de ani de când vorbim de „condiții normale” în cartierul Romlux. Vreau să-l felicit pe dl primar pentru îndeplinirea acestui obiectiv, să felicit Consiliul Local Municipal și investițiile din această zonă vor continua; avem și proiecte în parteneriat, Consiliul Județean – Primăria Târgoviște.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.