Târgoviște, 21 – 22 noiembrie: Festivalul – Concurs Național „Ileana Sărăroiu”!

AFIS - ILEANA SARAROIU 2015

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa vă invită, în perioada 21-22 noiembrie 2015, la FESTIVALUL – CONCURS NAŢIONAL „ILEANA SĂRĂROIU”, ediţia a III – a, care se va desfăşura la Liceul de Artă „Bălaşa Doamna” din Târgovişte.

Concursul, în cadrul căruia fiecare concurent va prezenta două melodii – o doină sau o baladă ( fără acompaniament) şi un cântec cu acompaniament orchestral,  îşi doreşte să creeze cadrul necesar lansării profesionale a tinerilor elevi şi absolvenţi ai şcolilor populare de arte și a altor  unități de învățământ vocațional – artistic şi, de asemenea,  îşi propune cultivarea interesului tinerilor interpreţi pentru cântecul popular, pentru culegerea cântecelor vechi şi preluarea lor în repertoriile proprii, prin interpretarea în stil personal.

Programul festivalului:

  • Sâmbătă, 21 noiembrie 2015, ora 17:00, are loc deschiderea concursului, urmată de un recital susţinut de îndrăgita interpretă de muzică populară Emilia Dorobanţu.
  • Duminică, 22 noiembrie 2015, ora 17:00, are loc festivitatea de premiere, urmată de  un moment artistic susţinut de solista de muzică populară Olguţa Berbec.

În ambele seri, vor evolua pe scena festivalului: Ansamblul „Ciuleandra” şi Ansamblul folcloric „Flori Dâmboviţene”.

Compartimentul Comunicare al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.