Târgoviște: A început reabilitarea pasajului din zona Pavcom / urmează alte 3 străzi foarte importante

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, la Pasajul de lângă Complexul „Pavcom”, acolo unde au debutat lucrările de execuție pe proiectul de reabilitare a infrastructurii de transport public local din municipiu. Vorbim de o investiție complexă dedicată modernizării transportului public, care se adaugă achiziției celor 40 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid (28 au intrat, deja, în circulație, iar restul de 12 vor fi furnizate până la finalul acestui an).

Cristian Stan, primarul municipiului:

Astăzi marcăm debutul lucrărilor pe ceea ce înseamnă infrastructura de transport public local în municipiul Târgoviște. (…) Discutăm despre un proiect în valoare de aproximativ 50 de milioane de lei, finanțat pe fonduri europene, care cuprinde, în afara reabilitării pasajului din această zonă a Pavcomului, și reabilitarea bulevardului Regele Carol, a străzii Gării, a străzii Locotenent Stancu Ion; de asemenea, reabilitarea tuturor stațiilor de călători din municipiul Târgoviște, construirea unui depou lângă Complexul Turistic de Natație și construirea a încă trei stații de capăt, toate acestea pentru a avea un sistem de transport public local în municipiul Târgoviște foarte performant.

Lucrările la acest pasaj vor fi finalizate vara aceasta. De asemenea, săptămâna viitoare vor debuta lucrările și la strada Gării, astfel încât să reușim cât mai rapid să finalizăm această investiție care are în vedere aproximativ 60.000 de metri pătrați de străzi și trotuare.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.